Zonweringdoek | Screen doek

zonweringdoek screen doek

Screen zonweringdoek 

Soltis screen doek

Soltis screen doeken worden hoofdzakelijk gebruikt voor serre zonwering en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren van het screen doek garandeert een duurzame en uitzonderlijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 screendoek is glad, zodat vuil zich niet op het screendoek kan vasthechten. LET OP! Soltis doeken kunnen plooivorming en wafelvorming geven op de doeken. Dit doet niets af aan de warmtewering en kwaliteit van het zonweringdoek.

 

Serge screen doeken

Screen doek Serge® kenmerkt zich onder andere door de vele kleuren waarin het beschikbaar is. Het is het meest gangbare doek toegepast op screens. De screen doek kleuren variëren zijn natuurlijk, rustgevend tot fris en kleurrijk. Afhankelijk van de kleur kan het screen doek tussen de 80 – 95% van de zonne-energie tegenhouden.

Het screen doek filtert bovendien het licht en vermindert de lichtsterkte tot een aangename waarde. Dit biedt voordelen ten aanzien van beeldschermgebruik. Ook de UV-straling in de ruimte loopt terug, waardoor meubels en wandkleding minder snel verbleken. Dankzij de weeftechniek blijft het zicht toe naar buiten behouden. De zonwering is ook beschikbaar in extra brede uitvoering. Uit onderzoeken van TUV, blijkt dat het zonweringdoek en de screen doeken van Serge® de beste kwaliteit hebben.

 
 Vraag hier uw prijs offerte aan voor het losse screen doek Offerte button

 

 1. Soltis 92 screendoek

  screen doek Soltis 92 verduisterend Ferrari geconfectioneerd prijs op aanvraag

  € 0,00

  Verduisterend Screen doek Soltis 92

  Verduisterend screendoek Soltis 92 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor  serrezonwering, rits screens en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 screen doek is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten. 

   Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Merk: Ferrari
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
 2. Soltis 86 screen doek

  screen doek Soltis 86 Ferrari geconfectioneerd

  € 0,00

  Doek prijs is enkel op aanvraag. Soltis 86 screendoeken van Ferrari. 

  Soltis wordt hoofdzakelijk gebruikt voor serrezonwering en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten. Soltis 86 heeft betere doorkijk maar minder warmtewering dan de soltis 92

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Merk: Ferrari
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
 3. Soltis 92 screendoek

  screen doek Soltis 92Ferrari geconfectioneerd

  € 0,00

  Doek prijs is enkel op aanvraag. Screen doek Soltis 92 van Ferrari

  Soltis wordt hoofdzakelijk gebruikt voor serre zonwering en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 screen doek is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten. Soltis 92 heeft betere warmtewering maar minder doorkijk dan de soltis 92 screen doeken. 

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Merk: Ferrari
  Fabrieksgarantie : 5 jaar