Screen Solar

Screen Solar

Solar screen zonwering

Solar screen is voorzien van een buis motor die werkt op  zonne-energie. De motor van het solar screen is een zelf oplaadbare motor voor zonwering en rolluiken. Het solar screen wordt voorzien van een zonnepaneel wat de  straling van de zon opvangt. Deze zonne energie wordt omgezet in elektrische energie waar de draadloze accu van het solar screen mee wordt opgeladen. De toevoeging van een zonwering motor voorzien van solar / zonnepanelen biedt veel voordelen zo wint de solar screen ook flink aan terrein.

 Screen solar

Solar screen motor voorzien van zonne-energie

Omdat de motor van de solar screen zich zelf oplaad is er geen bedrading nodig en hoeft er dus niet geboord te worden door muur of kozijn.  De motor van het solar screen bespaart energie door gebruik te maken van zonne-energie en dat verlaagd de energie kosten.

 

Plaatsen van het solar paneel van het solar screen

Bekijk de locatie waar het solar screen gemonteerd moet worden goed en plaats het zonnepaneel bijvoorbeeld nooit achter een ruit of in de schaduw. Dit omdat de  lichtgevoelige solar cellen van het solar screen altijd vrij moeten blijven. het is dus ook niet de bedoeling om iets voor het zonnepaneel van het solar screen te plaatsen, zodat het solar paneel zo veel mogelijk straling van de zon kan opvangen.

 
 Vraag hier uw prijs offerte aan voor de solar screen zonwering    Offerte button

 1. Ritsscreen Solar

  Ritsscreen Solar

  € 651,00

  Het Solar ritsscreens, een volledig windvaste screen door het prachtige ritssysteem. Op de afgeschuinde kast van het Solar screen, voor- of bovenzijde, wordt het zonnepaneel dat zorgt voor de opvang van het daglicht geplaatst.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: solar motor zonne-energie
  Hoogte: 550 mm - 3500 mm
  Breedte: 640 mm - 4000 mm
  Kap rolluik / screen: Schuin, Recht
  max oppervlakte: Nee
  Windklasse: Klasse 4
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , antraciet structuur, technisch zilver
  Merk: Zoals vermeld in offerte
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte