Shutters van Markant Zonwering

Jasno Shutters

Ontdek het verbluffend effect van de Jasno shutters, ook wel American shutter genoemd. In iedere ruimte waar u Jasno shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning. Met Jasno shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. Jasno shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u namelijk iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Met een ruime keuze aan kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen, creëert u een shutter die past bij uw stijl.

  

Offerte button

 

Verschillende soorten Jasno shutters

U heeft de keuze uit Primewood en Ecowood. Ook bestaat er de mogelijkheid om primewood shutters te zandstralen. Jasno Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die lang geleden bedacht zijn door de oude Grieken. Maar ook vandaag de dag bieden Jasno shutters u de mooiste manier om te spelen met licht. Jasno shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Dit omdat Jasno shutters boordevol technische kunststukjes zitten waarvan de meeste verborgen blijven. Voorbeelden hiervan zijn de verzonken scharnieren en de technische zijstijl.

 

Montage van de Jasno shutters

De medewerkers van Markant zonwering zijn opgeleid door Jasno waardoor u gegarandeerd bent van een vakkundig advies en een vakkundige montage.

 

Prijs van onze Jasno shutters

Voor de prijs van onze shutters bezoekt u de showroom aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een complete shutter shop waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.