Shutters

Shutters

Ontdek het verbluffend effect van de shutters, ook wel American shutter genoemd. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning. Met shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer.Shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u namelijk iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Met een ruime keuze aan kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen, creëert u een shutter die past bij uw stijl.

 

Verschillende soorten hutters 

Wij staan bekend om het specialistische en vakmanschap. Dat is het motto van ons. Shutters kenmerken zich door de hoge afwerkingsniveau en duurzaamheid. De shutters zijn leverbaar in kunsstof shutters, houten shutters, aluminium shutters en shutters met speciale vormen.

  

Montage van de shutters

Onze medewerkers zijn goed opgeleid waardoor u gegarandeerd bent van een vakkundig advies en een vakkundige montage.

 

Prijs van onze shutters

Voor de prijs van onze shutters bezoekt u de showroom. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.