Shutters  | Den Bosch | Uden |

Shutters

Ontdek het verbluffend effect van de shutters, ook wel American shutter genoemd. Prachtige luiken met kantelende lamellen die de ruimte omtoveren. In iedere ruimte waar je shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Of het nu in de badkamerraam, de slaapkamer, kantoor of de complete woning. Met shutters creëer je een eigen, unieke sfeer.Shutters zijn niet zomaar zonwering. Met een ruime keuze aan kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen, creëer je een shutter die past bij je eigen stijl.

 

Verschillende soorten shutters 

Wij staan bekend om het specialistische en vakmanschap wat nodig is om de shutters vakundig in te meten en te plaatsen. Onze shutters kenmerken zich door het hoge afwerkingsniveau en duurzaamheid wat samen resulteert in een prachtig eindresultaat in de woning of kantoor. De shutters zijn leverbaar in kunsstof shutters, houten shutters, aluminium shutters en shutters met speciale vormen.

  

Montage en meten van de shutters

Shutters inmeten en monteren is een stuk vakwerk, bij ons bent je gegarandeerd van een vakkundig advies en een vakkundige montage. Den Bosch, Uden, Veghel, Eindhoven en omstreken.

 

Prijs van onze shutters


Vraag hier uw shutter offerte aan    Offerte button