Jasno shutters Aqualine

Jasno shutters Aqualine

Aqualine Jasno shutter


Jasno shutters Aqualine

Aqualine shutters zijn unieke spatwaterproof shutters. Ze zijn een ideale oplossing voor ramen in vochtige ruimtes zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens.   

 

Offerte button

 

Details van de Jasno aqualine shutter

Aqualine shutters zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof. De lamellen en de stijlen zijn versterkt met een aluminium profiel in de kern dat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft. De Aqualine shutters zijn leverbaar in 13 populaire interieurkleuren en in 4 lamel breedtes t.w.
S(63 mm); M( 76 mm); L( 89 mm) en XL( 114 mm). Andere RAL kleuren zijn op aanvraag en tegen meerprijs leverbaar. Speciale vormen (m.u.v. rond) zijn mogelijk.


Prijs van onze Jasno Aqualine shutters

Een Aqualine shutter heeft u al vanaf € 399,– p/m2. In de speciale vormen voor € 699,- p/m2.
Voor een vrijblijvende offerte kunt u onze showroom bezoeken aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken.

Wij hebben een uitgebreide shutter afdeling waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie dan kunnen wij voor u een offerte maken. U kunt ook een mail met uw vragen sturen dan krijgt u binnen 1 week antwoord.