Jasno shutters Ecowood

Jasno shutters Ecowood

Jasno shutters Ecowood

Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Ecowood is dus onze 'groene' shutter.

 

Details van de Jasno ecowood shutter

Ecowood is samengesteld uit composiet hout (gemaakt van houtvezels) van bossen die op een milieuvriendelijker wijze worden beheerd. Ze zijn afgewerkt met een vocht absorberend polypropyleen coating. Dit voorkomt vervorming van het hout en draagt bij aan eenvoudig onderhoud. De verbinding van het frame is een ouderwetse pen gat verbinding, waarbij het verlijmde oppervlak maximaal is en optimale stevigheid wordt verkregen. De technische zijstijl bestaat uit een kern met meerdere lagen, wat resulteert in een hoge duurzaamheid en stabiliteit van de shutter panelen. Deze kostbare methodes maken dat Jasno Shutters een duurzame investering in uw interieur wordt.

De ecowood shutter dient altijd ondersteund te worden aan de onderzijde vanwege het hoge gewicht. Bij de Ecowood shutter is geen dubbelhang, speciale vormen of gemotoriseerde bediening mogelijk.

 

Prijs van onze Jasno shutters

De shutters zijn leverbaar in de vijf meest gevraagde wit tinten uit de JASNO-collectie. Een shutter heeft u al vanaf € 334,– per m2.

Voor exacte prijzen van onze shutters kunt u de showroom bezoeken aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een complete shutter shop waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? Dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.