Jasno Shutters Primewood

Jasno Shutters Primewood

Jasno shutters Primewood

Geef uw shutters een exclusieve uitstraling met de subtiele nerfstructuur van Jasno primewood, oftewel white teak shutter. Het is mogelijk om de Jasno primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Hiermee krijgen de Jasno shutter panelen een duidelijkere houtstructuur. Vooral bij gebeitste shutters zorgt deze afwerking voor een karakteristiek uiterlijk.

 

Details van de primewood Jasno shutter

Het gecontroleerde droogproces van het hout voor het produceren van de shutters zorgt voor een duurzame Jasno shutter. De verbinding van het frame is een ouderwetse pen gat verbinding, waardoor een optimale stevigheid wordt verkregen. De technische zijstijl bestaat uit een kern met meerdere lagen hardhout, wat een shutter met hoge duurzaamheid en stabiliteit garandeert. De lamellen van Jasno Shutters zijn kwartiers gezaagd waardoor een paneelbreedte van 914 mm kan worden geleverd, zonder problemen met vervorming. De technische zijstijl bestaat uit een kern met meerdere lagen hardhout, wat resulteert in hoge duurzaamheid van de shutter panelen.

 

Prijs van onze Jasno shutters

Kies uit 50 verschillende beitskleuren en wit tinten uit de JASNO collectie. U heeft al een shutter vanaf € 460,– per m2. Voor exacte prijzen van onze shutters kunt u de showroom bezoeken aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een complete shutter shop waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? Dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.