Shutters Aluminium MYT

Shutters Aluminium MYT

Shutters Aluminium MYT

MYT Aluminium shutters zijn sterk, duurzaam, veilig, robuust en elegant. MYT Aluminium shutters zijn bestand tegen het Nederlands klimaat. Dat zijn enkele kenmerken van de MYT Aluminium shutters . MYT Aluminium shutters zijn Ideaal voor uw tuinhuis, veranda en voor het vervangen van rolluiken. Met de MYT shutters aluminium collectie brengt u meer sfeer in iedere buitenruimte. De MYT shutters aluminium shutters zijn duurzaam en speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen een gematigd zeeklimaat. Of de MYT shutters nu langdurige worden blootgesteld  aan wind, warmte, regen of hagel, de aluminium shutters zijn krasbestendig, trekken niet krom en behouden de glans.

  

Offerte button

 

Shutters Aluminium van MYT veilig en gemakkelijk te bedienen

Naast elegant en duurzaam zijn de MYT aluminium shutters ook veilig en gemakkelijk te bedienen. Zo kunt u in een simpele beweging de MYT shutters open, sluiten of vergrendelen. Dit stelt u in staat om langer van daglicht te genieten en preventief inbraak te voorkomen. Daarom zijn de MYT aluminium shutters hét alternatief voor op- en inbouwrolluiken.

 

Shutters Aluminium van MYT  zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis

De MYT shutters aluminium collectie is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. De MYT Aluminium shutters worden van T5 aluminium vervaardigd en van een poedercoating voorzien. Dit geeft de MYT Aluminium shutters een gestructureerde afwerking, maakt de MYT Aluminium shutters krasbestendig en geschikt voor het Nederlands klimaat. De MYT aluminium shutters  zijn in verschillende stijlen en kleuren leverbaar; van wit tot aan hout look. Of het nu gaat om een raam, veranda of tuinhuis, met de MYT aluminium shutters  geeft u iedere ruimte een luxe uitstraling.
 

Shutters Aluminium van MYT prijzen

Voor de prijs van JMYT Aluminium shutters bezoekt u de showroom aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een complete MYT Aluminium shutters shop waar u alle mogelijkheden van deze prachtige producten kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.