Shutters van hout

Shutters van hout | Den Bosch | Uden | Gemert

Shutters van hout

Elegant met een zijdeglans afwerking. Dat is wat houten shutters kenmerkt. Houten shutters worden vervaardigd van topkwaliteit Lindehout, Paulownia en Cedar. Houten shutters van duurzame hardhoutsoorten die gemakkelijk te bewerken zijn. Deze houtsoorten stellen ons in staat om voor allerlei raamvormen maatwerk shutters te vervaardigen. 

    

Shutters van hout voor iedere interieur

Gaat u voor een nerfstructuur, zijdeglans afwerking of een moderne kleur? Wat uw wens ook is, met onze houten shutters creëert u de ideale sfeer binnen iedere ruimte.

    - Duurzame Lindehout, Paulownia of Cedar
    - Sterk en flexibel
    - Nerfstructuur, natuurlijke tint of beach look
    - Uitgebreide garantie op materiaal en afwerking

 

Shutters van hout collectie

De  houten shutters collectie onderscheidt zich dan ook door de flexibiliteit, hoge afwerkingsniveau en design opties. Breng meer sfeer in uw woning met de  houten shutters. De houten shutters zijn elegant en binnen iedere interieur inpasbaar. De houten shutters zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Dit stelt u in staat om de ideale look voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer te creëren met de houten shutters. Of het nu gaat om een landelijk, modern of industriële interieur, met de houten shutters geeft u iedere ruimte een luxe en warme uitstraling.

 

Shutters van hout details

De houten shutters zijn leverbaar in 14 verschillende kleuren , van wit tot zwart en alles daartussenin. De houten shutters zijn duurzaam en worden onder milieuvriendelijke omstandigheden in eigen fabriek vervaardigd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verf op waterbasis met lage VOS-waardes bij het maken van de houten shutters  en het gebruikte materiaal wordt gerecycled. Houten shutters zijn ontworpen om de glans te behouden, bevatten geen losse onderdelen en zijn veilig voor mens- en dier. Den Bosch.


  -  Egale en zijdeglans afwerking
  -  RAL en beitskleuren
  -  Verf op waterbasis
  -  Exclusieve premium afwerking
 

Shutters hout prijzen

 Vraag hier uw shutter offerte aan    Offerte button