Shutters kunststof MYT

Shutters kunststof MYT

Shutters kunststof MYT

MYT kunststof shutters zijn unieke spatwaterproof shutters. Ze zijn een ideale oplossing voor ramen in vochtige ruimtes zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens. MYT kunststof shutters zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor houten shutters. De MYT kunststof shutters zijn flexibel, sterk, met een egale en zijdeglans afwerking. De MYT kunststof shutters zijn bestand tegen vocht- en temperatuurverschillen. Met de MYT shutters kunststof collectie brengt u meer warmte in iedere ruimte. De MYT kunststof shutters zijn elegant en zichtbaar niet van hout te onderscheiden. Ze worden van topkwaliteit kunststof en aluminium vervaardigd. De combinatie van kunststof en aluminium maakt de MYT kunststof shutters sterk- en duurzaam. Ze buigen niet, trekken niet krom, kunnen tegen een stootje en zijn daardoor geschikt voor iedere ruimte.

 

Offerte button

 

Shutters kunststof MYT details

MYT kunststof shutters zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof. De lamellen en de stijlen zijn versterkt met een aluminium profiel in de kern dat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft. De laklaag en aluminium van de MYT kunststof shutters kern maakt ze sterk en duurzaam. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk aan  water en warmte worden blootgesteld. Of het nu regent, vriest of warm is, de MYT kunststof shutters trekken niet krom en behouden de glans en luxe uitstraling. Ervaar het verschil in kwaliteit van de MYT kunststof shutters.


Shutters kunststof MYT met een concurerende prijs

Voor een vrijblijvende offerte kunt u onze showroom bezoeken aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een uitgebreide shutter afdeling waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie dan kunnen wij voor u een offerte maken.