Shutters speciale vormen van MYT

Shutters speciale vormen van MYT

Shutters speciale vormen van MYT

MYT shutters vervaardigd met specialistische vakmanschap. MYT shutters hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van shutters in eigen fabriek,hierdoor zijn MYT shutters in staat om voor allerlei raamvormen shutters te ontwerpen. MYT shutters zijn dus in diverse vormen verkrijgbaar, of het nu gaat om een ronde shutters, ovale shutters, rechthoekige shutters, shutters in de vorm van een driehoek of een shutter voor een schuin raam met MYT shutters is er altijd een oplossing dat bij u past.

 

Offerte button

 

Speciale mogelijkheden van de MYT shutters

  • Ovaal, rond, driehoek, rechthoek, schuin raam
  • Raam- en deurbeslag montage
  • Ophangsysteem
  • Schuifsysteem
  • Vouwsysteem

 

Zijn uw wanden of kozijnen niet waterpas?

Zijn uw wanden of kozijnen niet waterpas? Geen probleem met de MYT shutters. Met de frames van de MYT shutters verhelpt u gemakkelijk oneffenheden van het kozijn. Monteer het frame van de MYT shutters in de dag en klik vervolgens de shutters in het frame voor een strakke uitstraling.

   - In de dag
   - Op de dag
   - Draai frame
   - Kiep frame

 

Shutters speciale vormen van MYT hebben een concurerende prijs

Voor de prijs van shutters kunt u de showroom bezoeken aan de Orthen 40 in 's-Hertogenbosch. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben een complete shutter shop waar u alle mogelijkheden van deze prachtige shutters kunt bewonderen. Neemt u de maten van desbetreffende ramen mee en een foto van de situatie? Dan kunnen wij voor u direct een offerte maken.