Unilux inzet hor plissé

Schrijf de eerste review van dit product

€ 183,50

Snel overzicht

Unilux inzethor plisse een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor is de plissé Inzethor hor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Prijs enkel op aanvraag info@markantzonwering.nl

Details

Inzethor plisséhor

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor is de plissé Inzethor hor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl en voor grote maten. Samen met de plisséhordeur zorgt de Inzethor plissé hor voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de Inzethor plisséhor bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden.

 

Informatie Inzethor plisséhor

Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. Zonder te boren of schroeven in uw kozijn wordt de Inzethor plisséhor eenvoudig in uw kozijn geklemd en is altijd uitneembaar. De standaard meegeleverde handgreep zorgt voor nog meer bedieningsgemak.
De voorzet Inzethor plisséhor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor draaikiepramen. Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk ivm vervuiling en uitzakken van het gaas.

 

Onderhoudt Unilux Inzethor  plisséhor

Voor het onderhouden van de voorzet plisséhor verwijderd u met een vochtige doek het vuil of gebruikt u een stofzuiger met opzetborstel.

 

Markant zonwering is al 15 jaar de specialist voor al uw Unilux horren, zowel voor rol horren, plisse hordeuren of vaste horren Bekijk het uitgebreide horren assortiment van unilux horren nederland bij Markant zonwering den bosch.

 

 

Specificaties

Hor toepasbaar op kantel/kiep
Breedte Nee
Hoogte Nee
Horren bakmaat 600 mm - 2000 mm
Geleidermaat 800 mm - 1200 mm
Standaard kleuren wit , cremewit, antraciet , zilvergrijs , eigen ralkleur
Merk Unilux horren
Fabrieksgarantie 2 jaar
Geschatte levertijd 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
Montage Markant zonwering Den Bosch zelf uit te voeren

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer