Verano raamdecoratie / raambekleding

Verano raamdecoratie

Verano raamdecoratie / raambekleding

Wat een prachtige eigenschap is van raamdecoratie van Verano is het bepalen van de hoeveelheid invallend zonlicht. Invallend zonlicht is vaak de oorzaak dat een ruimte oververhit raakt. En natuurlijk heeft het invallende zonlicht vaak een nadelig effect op het zichtcomfort tot gevolg. De keuze van de kleur en het materiaal van de Verano raamdecoratie bepaalt de functionele waarde van Verano raambekleding. In de Verano kleurstalenmodule in onze showroom vind je alles over deze waarden.

 

Offerte raamdecoratie Verano

Verano raamdecoratie is sfeerbepaler

Natuurlijk is Verano raamdecoratie door het ruime assortiment kleuren sfeerbepaler in het interieur van de woning. Er zijn ruime mogelijkheden om de ramen te decoreren of te bekleden met Verano raamdecoratie. De ruime collectie Verano raambekleding bestaat uit jaloezieën, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen of lamellen.

 

Extra isolatie met Verano raamdecoratie

Tijdens de koude winterdagen gaat er in een woning veel warmte en dus energie verloren via de ramen van de woning, dit heeft een hoge energierekening tot gevolg. De raamdecoratie van Verano is een relatief onbekende manier om op een eenvoudige manier energie te besparen.  Doordat de isolatie waarde van de ramen, dus de mate waarin de warmte wordt vastgehouden in je woning, sterk wordt verbeterd door toevoeging van Verano raamdecoratie. De extra isolerende laag die je met Verano raambekleding creëert zorgt ervoor dat er een extra luchtspouw wordt gecreëerd. Het is ook mogelijk om Verano rolluiken of Verano screens aan de buitenzijde van de woning te plaatsen voor extra isolatie en dus energie besparing.

 

Raamdecoratie van Verano wordt altijd volledig op maat gemaakt

Dit betekent dat de Verano raambekleding tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt wordt. Door het maken van maatwerk raamdecoratie maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van de Verano raamdecoratie. Door gebruik te maken van dit maatwerk principe kom je ook tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen van de Verano raamdecoratie bepaal je zelf de profielkleuren, doekkleuren en de keuze van de bediening. Verder maak je de raamdecoratie volledig naar eigen wens. Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/raamdecoratie