Markies MKline hout

Schrijf de eerste review van dit product

€ 551,00
Breedte (in mm):
Uitval (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

De grenen houten markies van MKline is een klassieker onder de zonwering en zeer gunstig in prijs. Een markies is een zonwering die al jarenlang zijn dienst bewezen heeft. De markies kan een zeer klassiek uitstraling hebben maar ook kan de markies een zeer moderne uitstraling hebben.
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

De houten markies van MKline

De grenen houten markies van MKline is een klassieker onder de zonwering en zeer gunstig in prijs. Een markies is een zonwering die al jarenlang zijn dienst bewezen heeft. De markies kan een zeer klassiek uitstraling hebben maar ook kan de markies een zeer moderne uitstraling hebben. Het doek van de markies bepaald de uitstraling van uw zonwering. .De markies is leverbaar in 3 uitvoeringen standaar markies model, pet markies model en klap markies model.

 

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering omdat ook de zijkanten en de laagstaande zon geweerd kunnen worden. Met de doekkeuze van een markies kunt u zowel een klassieke uitstraling aan uw woning geven als een moderne uitstraling. U kunt kiezen uit onze ruime collectie doeken voor u markies van Swela, Dickson en Tibely. Een markies aan de gevel geeft een extra dimensie aan de woning.

 

Variaties van de Markies

Een markies frame kan traditioneel van vorm zijn, maar daarnaast zijn er nog talloze variaties mogelijk bij de Markies. Naast de verschillende vormen van de markies is de omkasting van de markiezen leverbaar in een aluminium of houten variant. Wij kunnen door de jarenlange ervaring u goed adviseren in uw markies  keuze. Dankzij de toepassingen van moderne materialen en constructiemethoden onderscheiden markiezen van ons zich in betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Specificaties

Bediening handmatig, elektrisch
Model Standaard
Breedte 1000 mm - 4200 mm
Uitval 800 mm - 2000 mm
Merk MKline zonwering
Fabrieksgarantie 2 jaar
Montage Den Bosch, Uden Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer