Pergola zonwering

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Een Pergola zonwering is een zelfdragende lichte dakstructuur voor aanbouw en de merken die wij leveren zijn de Brustor pergola en de Verano pergola zonwering . De pergola is een veranda zonwering op staanders waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders naar voren geschoven wordt.

 

Brustor B128 Pergola is een zelfdragende lichte dakconstructie

De Brustor B-128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende dak constrcutie met een elegant en toch zeer robuust desing. De Brustor B 128 Pergola wordt geleverd met een strak gespannen zonwering doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie waarbij het zonwering doek geritst wordt in de geleider. Dit zorg ervoor dat het doek van de Brustor B 128 pergola strak gespannen blijft door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders. Zo is het doek sterk water en windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. De minimale hellingsgraad van 15cm/m laat iedere regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel.

 

Verano Tumba pergola zonwering

De robuuste pergola zonwering Tumba van Verano is een zelfdragende dakstructuur van aluminium waarin gebruik wordt gemaakt van de Verano Retro Colors doeken. Het zonwering doek van de Tumba pergola wordt ondersteund door een aluminium systeem waardoor het windvaster en regenvaster is dan een Verano knikarm zonnescherm.
Omdat de Tumba van Verano voorzien is van een doorlopende muurprofiel ontstaat hierdoor een goede vrijheid in beweging onder de Tumba. De afwatering van het regenwater gaat via de zijgeleiding van de Verano Tumba pergola zonwering naar de palen. Deze afwatering werkt op iedere positie van de Verano Tumba pergola zonwering.
Deze prachtige pergola zonwering van Verano heeft een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst van de Tumba “vergrendeld” wordt.  Deze vergrendeling van de voorlijst van de Tumba zorgt voor een mooi strakke doekspanning. Dit vierzijdige, variabele spanningssysteem  zorgt voor een soepele beweging van het zonwering doek van de Verano Tumba pergola zonwering.

Stel zelf de Tumba pergola van Verano samen en configureer de prijs of vraag een offerte aan  Offerte button


Doekondersteuningsbalk bij de Brustor B128 Pergola

Om het zonwering doek van de Brustor B 128 pergola zonwering strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval.  De palen van de Brustor B 128 pergola worden helemaal vooraan bevestigd. Zo kan het regenwater afgevoerd worden via de steunpalen vooraan.
Indien gewenst kunnen deze steunpalen van de Brustor pergola naar achter geplaatst worden om een oversteek te creeren. Deze oversteek is maximaal 1/3 van de totale uitval en met een maximum van 1 meter. Let op het water kan dan enkel via de palen afgevoerd worden indien de voorlat op dezelfde hoogste staat van de steunpaal.

 

Prijzen van Brustor en Verano  pergola zonwering

Prijzen van de pergola zonwering kunt u zelf samenstellen bij het onderstaande product. U kunt ook de meerprijs van de verschillende opties van de pergola zonwering bepalen en daarna een offerte printen. Maar u kunt het product ook direct online bestellen. 

 1. Tumba Verano Pergola zonwering

  Verano V642 Tumba Pergola Type B excl. LED

  € 3.901,00

  Verano Tumba pergola zonwering is een zelfdragende aluminium dakstructuur met daarin een Retro Colors zonweringdoek. Een lockingsmechanisme van de Verano Tumba pergola zonwering zorgt voor een zeer strakke doekspanning. Het doorlopende  muurprofiel van de Tumba pergola zonwering zorgt voor een goede vrijheid in beweging. Afwatering via de zijgeleiding naar de palen op iedere positie van de Verano Tumba pergola zonwering.

  Tumba pergola zonwering is leverbaar met alle standaard RAL kleuren en beschikbare structuurlakken. Afwijkende RAL kleuren zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Tegen meerprijs is ledverlichting een optie.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch Somfy Pergola IO motor
  Type zonwering: veranda zonwering
  Montage zonwering: doorlopende muurprofiel
  Windklasse: niet beschikbaar
  Breedte: 2.00 - 6.00 max
  Uitval: 1.50 - 5.00 max
  Standaard kleuren: alle standaard ralkleuren, alle beschikbare structuur lakken
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  In showroom: ja
  Montage : op aanvraag
 2. Brustor B 128 pergola zonwering

  Brustor B128 pergola zonwering

  € 4.892,00

  Deze Brustor B128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende construcite voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Inclusief Somfy Orea RTS motor +Telis 1. Of Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO Pure. Brustor B 128 Pergola wordt standaard geleverd met 1 doekondersteuningsbalk vanaf 3m uitval. De B128 Pergola heeft de mogelijkheid voor een gemotoriseerde volant van 1 meter.

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch Somfy Orea RTS of Somfy IO
  Type zonwering: veranda zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Uitval: 5,00 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, ral 9016 structuur
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  In showroom: ja
  Montage : mogelijk