Pergola zonwering

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Een Pergola zonwering is een zelfdragende lichte dakstructuur voor aanbouw . De pergola is een veranda zonwering op staanders waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders naar voren geschoven wordt.

 

Brustor B128 Pergola is een zelfdragende lichte dakstructuur voor aanbouw

De Brustor B-128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende lichte dakstructuur met een elegant en toch robuust desing. De Brustor B 128 Pergoal is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek van de Brustor B 128 pergola een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk water en windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Dit egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m van de Brustor B 128 veranda zonwering doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel.


Standaard een doekondersteuningsbalk bij de Brustor B128 Pergola


Om het doek van de Brustor B 128 pergola zonwering strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval.  De palen van de Brustor B 128 pergola worden helemaal vooraan bevestigd. Zo kan het regenwater afgevoerd worden via de steunpalen vooraan.
Indien gewenst kunnen deze steunpalen van de Brustor pergola naar achter geplaatst worden om een oversteek te creeren. Deze oversteek is maximaal 1/3 van de totale uitval en met een maximum van 1 meter. Let op het water kan dan enkel via de palen afgevoerd worden indien de voorlat op dezelfde hoogste staat van de steunpaal.

 

Prijzen van Brustor Pergola zonwering

Prijzen van de pergola zonwering kunt u zelf samenstellen bij het onderstaande product. U kunt ook de meerprijs van de verschillende opties van de pergola zonwering bepalen en daarna een offerte printen. Maar u kunt het product ook direct online bestellen. 

 1. Tumba Verano Pergola zonwering

  Tumba Verano Pergola zonwering

  € 3.548,00

  De Verano Tumba pergola is een aluminium zelfdragende dakstructuur

  De Tumba pergola zonwering van Verano is een aluminium zelfdragende dakstructuur voorzien van Retro Colors doek. Een gepatenteerd lockingsmechanisme van de Verano Tumba pergola zonwering zorgt voor een zeer strakke doekspanning. Het doorlopende  muurprofiel Verano Tumba pergola zonwering zorgt voor een goede vrijheid in beweging. Afwatering via de zijgeleiding naar de palen op iedere positie van de Verano Tumba pergola zonwering.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Elektrisch Somfy IO motor
  Type zonwering: Veranda zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 5,00 max
  Uitval: 5,00 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, wit RAL 9016 structuur , alle RAL kleuren
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  In showroom: ja
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk
 2. Brustor B 128 pergola zonwering

  Brustor B128 pergola zonwering

  € 4.283,00

  De B-128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende lichte dakstructuur voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie inclusief Somfy Orea RTS motor +Telis 1 OF Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO Pure.Standaard geleverd met 1 doekondersteuningsbalk vanaf 3m uitval. Vanaf medio dit jaar kan de B128 Pergola optioneel worden voorzien van een gemotoriseerde volant van 1 meter. Deze werkt op een zonnecel + batterij. Vraag t.z.t. bijzonderheden bij Markant.

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Elektrisch Somfy Orea RTS of Somfy IO
  Type zonwering: Veranda zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Uitval: 5,00 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, ral 9016 structuur
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  In showroom: ja
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk