Pergola zonwering

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Een Pergola zonwering is een zonnescherm wat als veranda zonwering toegepast kan worden. De pergola is een veranda zonwering op staanders waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders naar voren geschoven wordt. Deze geleiders van de pergola zonwering kunnen tot ongeveer 1 meter vanaf de zijkant naar binnen toe geplaatst worden. Het uitschuiven van de pergola zonwering gaat door middel van een in de geleiders ingebouwd gasveersysteem waardoor het zonwering doek onder permanente spanning staat. De pergola zonwering wordt aangeboden met een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 5 meter.

 

Brustor Pergola zonwering B 127

De B 127 Pergola zonwering van Brustor is voorzien van een wegklapbare doeksteun. Deze zorgt ervoor dat het eventuele water van het doek afloopt. Onze pergola zonwering wordt bediend met een motor van Somfy. U kunt bij deze kwalitatieve pergola zonwering kiezen uit de Soltis 86 screen doeken of uit de acryldoeken collectie van Dickson of Swela. Prijzen van de pergola zonwering kunt u zelf samenstellen bij het onderstaande product. U kunt ook de meerprijs van de verschillende opties van de pergola zonwering bepalen en daarna een offerte printen. Maar u kunt het product ook direct online bestellen. 

 1. Brustor B127 pergola

  Brustor B127 pergola zonwering

  € 2.873,00
  Brustor B127 pergola zonwering wordt geleverd met verticale palen en muur bevestigingen. Het doek van de Brustor B 127 Pergola zonwering staat onder permanente spanning en met de verticale palen zorgt dit voor een overkapping die tegen een stootje kan. Kiest u voor Brustor kiest u voor kwaliteit Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Elektrisch
  Type zonwering: Pergola zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Uitval: 5,00 max
  Standaard kleuren: wit , cremewit, bruin
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  In showroom: Ja
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk