Knikarmscherm zonwering Twin

Knikarmscherm zonwering Twin

Knikarmscherm Twin

Met het vrijstaande twin knikarmscherm zonwering kunt u optimaal van uw terras of tuin genieten. Het dubbele zonnescherm is bedoeld om een grote oppervlakte te overkappen zonder dat er een muurbevestiging nodig is. Het twin zonnescherm wordt veelvuldig toegepast bij een vrijliggend terras of een muur die niet genoeg stevigheid biedt voor montage van een zonnescherm.

 

Plaatsing knikarmscherm Twin

Twee grondankers of bloembakken zorgen voor een perfecte verankering van het twin knikarmscherm. Dankzij de cassette knikarmschermen worden het doek en de onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden. Het twin zonnescherm dient gelijktijdig bediend te worden en dit werkt meestal met een elektrische bediening. De maximaal haalbare doekoppervlakte is 36 m2.

 

Prijzen knikarmscherm Twin

U kunt de prijs van het zonnescherm berekenen in onze webshop. De prijzen van het knikarmscherm kunt u na berekening van de prijs printen. Ook zijn de meerprijzen te berekenen, net als de prijs voor elektrische bediening van het knikarmscherm.

 

Vraag hier uw prijs offerte aan voor het twin knikarmsysteem aan Offerte button

 1. Mkline twin zonnescherm basic

  Twinzonnescherm MKLine basic

  € 3.497,00
  Met het twin zonnescherm van MKline kunt u grote terrassen overkappen. De twin zonneschermen zijn windvast en toepasbaar met zwaardere weersomstandigheden. Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Type zonwering: semi cassette zonnescherm
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 2,60 min 6, 00 m max
  Uitval: 1,50 min 3,00 max
  Standaard kleuren: Nee
  Merk: MKline zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte