Markisolette uitvalscherm

Markisolette uitvalscherm

Markisolette uitvalscherm

Met het Markisolette uitvalscherm kan de verhouding van zonwering en uitzicht goed gedoseerd worden. Het bovenste deel van de zonwering markisolette loopt verticaal uit, terwijl het onderste deel schuin uitvalt. Hierdoor blijft er een vrij zicht naar onderen en is de Markisolette zeer geschikt voor hoge ramen en geeft deze optimale zonwering met exclusieve uitstraling.

 

Voordelen Markisolette uitvalscherm

De markisolette kenmerkt zich door een geknikte doeklijn. Functionele voordelen van de markisolette zijn de goede windbestendigheid en de geringe zijdelingse penetratie van de zon. De keuze van het doek is zeer bepalend voor de manier van zonweren van de markisolette. Er kan gekozen worden voor een acrylaat zonwering doek waar geen zicht door mogelijk is, maar ook voor een transparant screendoek waar nog een goed zicht door mogelijk is en wat toch 85% warmtewering genereert. Het screen doek filtert 90% van de schadelijke UV straling.

 

Prijzen Markisolette uitvalscherm

Voor prijzen van de markisolette kunt u het onderstaande product selecteren. Daar kunt u ook de meerprijs zien van de opties van de markisolette.

 

Vraag hier uw prijs offerte aan voor het uitval zonnescherm    Offerte button

 1. markisolette

  Markisolette Uitvalscherm compact

  € 950,00
  De Markisolette wordt veel gebruikt voor hoge ramen het doek zakt eerst verticaal en laat op het einde een uitval van 0,80 m naar buiten vallen. Optimale zonwering met exclusieve uitstraling. Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Type zonwering: cassette zonnescherm
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 1000 mm - 2600 mm
  Uitval: 800 mm onderzijde
  Standaard kleuren: wit , cremewit, technisch zilver
  Merk: MKline zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte