Brustor B 128 veranda zonwering

Brustor B128

Brustor B 128 serre of veranda zonwering

 

Brustor B128 is een nieuwe lichte verandazonwering voor bovenop de bestaande veranda.

De B-128 verandazonwering is een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek van de Brustor B 128 een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het doek is bij de B-128 veranda uitsluitend zonwerend. Dit egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m van de Brustor B 128 veranda zonwering doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel.


Brustor B 128 verandazonwering met standaard doekondersteuning vanaf 3 meter uitval


Om het doek van de Brustor B 128 veranda zonwering strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval. De Brustor  B-128 veranda zonwering heeft geen LED verlichting in de geleiders noch in de doekondersteuningsbalk. De Brustor B-128 veranda zonweringen kunnen, dankzij een set speciaal ontwikkelde steunen, nauw aansluitend naast elkaar geïnstalleerd worden. De zijgeleider van de Brustor B 128 verandazonwering kan eveneens rechtstreeks op de zijmuur bevestigd worden.


Bediening van de Brustor B 128 veranda zonwering

De Brustor B 128 veranda zonwering wordt geleverd inclusief een Somfy Orea RTS motor +Telis 1 afstandsbediening of een Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO pure afstandsbediening.


Standaard kleuren voor de Brustor B 128 verandazonwering

De Brustor B 128 verandazonwering wordt geleverd in twee standaard kleuren. Brustor wit structuur lak RAL 7016 antraciet structuur lak.

 1. Brustor B 128 verandazonwering

  Brustor B128 verandazonwering

  € 3.724,00

  Brustor B128 is een nieuwe lichte verandazonwering voor bovenop de bestaande veranda. Robuust en toch elegant. Standaardkleuren: RAL 9016 structuur; RAL 7016 antraciet structuur. Bediening: inclusief Somfy Orea RTS motor +Telis 1 OF Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO Pure Afstandsbediening.Niet mogelijk: LED verlichting, muuraansluiting

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch Somfy Orea RTS of Somfy IO
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, ral 9016 structuur
  Montage : mogelijk