Zonwering veranda Brustor B 127

Zonwering veranda Brustor B 127

Zonwering veranda Brustor B-127

De Brustor B-127 is een veranda zonwering waarvan de voorlijst met het zonweringsdoek over geleiders naar voren geschoven wordt. Deze geleiders van de zonwering veranda Brustor B 127 kunnen tot ongeveer 1 meter vanaf de zijkant naar binnen toe geplaatst worden. Door de flexibiliteit van deze geleiders is de B-127 op veel meer veranda's en serre's toepasbaar, makkelijk te plaatsen en goed te onderhouden.

Veranda of serre met afgeschuinde hoek

Ook is het met de veranda zonwering Brustor B 127 mogelijk veranda's met afgeschuinde hoeken volledig te bedekken. Het uitschuiven van de Brustor B 127 gaat door middel van een in de geleiders ingebouwd gasveersysteem. Deze zet het doek onder permanente spanning. De Brustor B-127 veranda zonwering wordt aangeboden met een maximale breedte van 6 m en met een maximale uitval van 5 m.

Brustor B 127 ook leverbaar als pergola zonwering

Naast de standaard versie is de B 127 ook met een extensie leverbaar en als pergola. Deze kunt u vinden bij de categorie 'pergola zonwering'.

 1. Brustor B127

  Brustor B127 verandazonwering

  € 2.489,00
  Brustor B-127 zonwering is een nieuw flexibel veranda zonwering systeem waarbij de geleiders tot ongeveer 1 m naar binnen toe geplaatst kunnen worden. Veranda's met afgeschuinde hoeken kunnen volledig bedekt worden door deze Brustor serre zonwering B 127 Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Elektrisch
  Type zonwering: Veranda zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Uitval: 5,00 max extencie incl
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , bruin
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  In showroom: ja
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk