Zonwering veranda Brustor B 127

Zonwering veranda Brustor B 127

Zonwering veranda Brustor B-127

De Brustor B-127 is een veranda zonwering waarvan de voorlijst met het zonweringsdoek over geleiders naar voren geschoven wordt. Deze geleiders van de zonwering veranda Brustor B 127 kunnen tot ongeveer 1 meter vanaf de zijkant naar binnen toe geplaatst worden. Door de flexibiliteit van deze geleiders is de B-127 op veel meer veranda's en serre's toepasbaar, makkelijk te plaatsen en goed te onderhouden.

Veranda of serre met afgeschuinde hoek

Ook is het met de veranda zonwering Brustor B 127 mogelijk veranda's met afgeschuinde hoeken volledig te bedekken. Het uitschuiven van de Brustor B 127 gaat door middel van een in de geleiders ingebouwd gasveersysteem. Deze zet het doek onder permanente spanning. De Brustor B-127 veranda zonwering wordt aangeboden met een maximale breedte van 6 m en met een maximale uitval van 5 m.

Brustor B 127 ook leverbaar als pergola zonwering

Naast de standaard versie is de B 127 ook met een extensie leverbaar en als pergola. Deze kunt u vinden bij de categorie 'pergola zonwering'.

 1. Brustor B127

  Brustor B127 verandazonwering

  € 2.842,00
  Brustor B-127 zonwering is een nieuw flexibel veranda zonwering systeem waarbij de geleiders tot ongeveer 1 m naar binnen toe geplaatst kunnen worden. Veranda's met afgeschuinde hoeken kunnen volledig bedekt worden door deze Brustor serre zonwering B 127

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Type zonwering: veranda zonwering
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max
  Uitval: 5,00 max extencie incl
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , bruin
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  In showroom: ja
  Montage : mogelijk