Zonneschermen van Zonwering

Zonnescherm

Wij hebben een ruime collectie zonneschermen. Tot het assortiment behoren: een zonnescherm, knikarmscherm, uitvalscherm, markisolette, markiezen, pergola zonwering, veranda zonwering en een twin zonnescherm. Ook hebben wij zonwering zonwering screens De kwaliteit van het zonnescherm is van topniveau. De zonweringen zitten perfect in elkaar en de zonwering doeken zijn van het beste materiaal geweven. Het profiel van de zonwering bestaat uit aluminium, dat weer en wind doorstaat. De techniek van de zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Voor zonneschermen kunt u ook bij ons terech in 's-Hertogenbosch, Uden.

 

Kwaliteit zonnescherm

Al deze mooie en kwalitatieve zonwering leveren wij van de merken Smits, Verano, en natuurlijk MKline. Wij werken samen met vakbekwame mensen die vooruitstrevend denken en handelen. Zonwering bedrijven die kwaliteit leveren: of ze nu met de grootste zorg de zonwering assemblage machines bedienen, commerciële taken vervullen of installaties van de zonwering verrichten. Het zijn allemaal ervaren, gemotiveerde en klantgerichte mensen die zonwering kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Uw knikarmscherm of uitvalscherm zal dus altijd van de beste kwaliteit zijn.

 

Prijzen zonwering 

Voor prijs van uw zonnescherm kunt u een selectie maken in onze webshop en de prijs van het zonnescherm printen in een offerte. Ook kunt u de prijzen van alle opties van de zonneschermen berekenen. U kunt natuurlijk ook direct het product bestellen. Bereken online de prijs van uw knikarmscherm of uitvalscherm.

Prijs
7

Artikelen 15 tot 17 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Oliva cassette knikarmschem

  Oliva cassette knikarmscherm

  € 2.533,00

  Oliva knikarmscherm.Het Oliva knikarmscherm is een top-zonnescherm met een compacte en mooi afgeronde vormgeving. Door de sierlijke en nauwkeurig afgewerkte cassette zorgt het Oliva terrasscherm voor een verfraaiing van de gevel.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: muurplaten , standaard plafond mogelijk
  Windklasse: Nee
  Breedte: 3750 mm - 6000 mm
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet structuur, technisch zilver
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte
 2. Mkline twin zonnescherm basic

  Twinzonnescherm MKLine basic

  € 3.497,00
  Met het twin zonnescherm van MKline kunt u grote terrassen overkappen. De twin zonneschermen zijn windvast en toepasbaar met zwaardere weersomstandigheden. Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 2,60 min 6, 00 m max
  Standaard kleuren: Nee
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte
 3. Pergola tuin klein

  Pergola zonwering

  € 3.850,00

  Een Pergola zonwering is een zelfdragende lichte dakstructuur voor aanbouw. De pergola is een veranda zonwering op staanders waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders naar voren geschoven wordt. Het zonwering doek van de pergola wordt ondersteund door een aluminium systeem waardoor het windvaster en regenvaster is dan een knikarm zonnescherm.

  De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw pergola zonwering offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch Somfy Pergola IO motor
  Montage zonwering: muurplaten
  Windklasse: niet beschikbaar
  Breedte: 2.00 - 6.00 max
  Standaard kleuren: alle standaard ralkleuren, alle beschikbare structuur lakken
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte
Prijs
7

Artikelen 15 tot 17 van 17 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3