Dickson zonwering doek Jacquard collectie geconfectioneerd

Schrijf de eerste review van dit product

€ 48,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Prijslijst loopt op per 25 cm. Minimale prijs € 35.00 De Jacquard stof beschermt optimaal tegen zonnestralen en heeft een betere weerstand tegen scheuren. Met het zonwering doek Jacquard krijgt u een ruime keuze in heel decoratieve motieven en kleuren, om de buitenkant van uw huis extra cachet te geven. De gekeperde jacquardstof van het Jacquard zonwering doek zorgt ervoor dat u op de binnen- en buitenkant van de stof originele motieven kunt creëren.

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Zonwering doek vervangen Dickson Jacquard


Een kleur kiezen van uw zonwering doek heeft niet alleen invloed op de lichtinval op uw terras, maar ook op de waarneming van uw omgeving. Wit vergroot een ruimte, accentueert het licht en laat andere kleuren sterker uitkomen. Rode, oranje en okertinten zorgen voor een warme sfeer. Blauw en groen daarentegen, doen denken aan de natuur en zorgen voor een rustgevende ruimte. 

 

Keuze bepalen van de kleur van het Jacquard zonwering doek

Een kleur kiezen van het doek voor u zonwering betekent ook de thermische en visuele eigenschappen van zonnestralen beheersen. Een lichte kleur zal de warmte doorlaten, maar zal een onvergelijkbare helderheid bieden. Een donkere kleur zal meer koelte geven, maar tegelijk het zonlicht temperen. De kleur van het zonwering doek biedt ook een optimale bescherming tegen de UVstralen. Donkere kleuren houden de UVA- en UVB-stralen volledig tegen. Lichte kleuren doek zijn even efficiënt als een zonnecrème factor 50 ! Beschermingsfactor tegen de UV-stralen, graad van visueel en thermisch comfort, gevoel van welzijn ... de kleuren van de Dicksondoeken laten aan u de keuze !

 

Eigenschappen van het Jacquard zonwering doek

Samenstelling : 100 % in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Afwerking : Vuilafstotende Cleangard special voor zonneschermen
Gewicht : 360 g/m²
Breedte : 120 cm
Aanbevolen gebruik : Zonwering op alle mogelijke breedtes en uitvallen
Garantie : 10 jaar

 

Specificaties

Merk Dickson
Fabrieksgarantie 10 jaar

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer