Schrijf in voor de RSS Feed

Zonwering doeken vervangen

Zonwering vervangen

Zonwering vervang Doeken van Dickson

Zonwering vervangen met Dickson collectie, constant onderzoek naar de nieuwste materialen en high­tech prestaties heeft de zonnescherm doeken van Dickson® een aanzienlijke reputatie opgeleverd. Het is dan ook het productieproces en de samenstelling die het verschil maken bij de zonwering doeken van Dickson.

 

Dickson® zonwering doeken worden uitsluitend gemaakt op basis van Solution Dyed Acrylic

Dit betekent dat alle vezels van het zonwering doek door ­en ­door geverfd zijn. Deze uitzonderlijke techniek voor het zonwering doek werd ontwikkeld door de R&D­ afdeling van Dickson® en stelt ons in staat de kleurpigmenten van het zonwering doek te mengen in het hart van de vezels zelf.

Dit gebeurt helemaal in het begin van het productieproces, zelfs nog voor de productie van de draden voor het zonwering doek in plaats van erna.

Het resultaat is een zonwering doek met;

* uitzonderlijke kleurvastheid van het zonwering doek

* duurzaamheid en extreme weerstand tegen alle mogelijke weer­ en windomstandigheden

 

Voor specifieke zonwering doek eigenschappen kunt u onze pagina doekeigenschappen zonwering doek bezoeken.

 1. Swela sunsilk zonweringsdoek

  zonwering doek Swela Sunsilk geconfectioneerd

  € 73,00
  Met zijn nano-coating is Sunsilk SNC uitstekend gewapend tegen vuil. Bovendien heeft de coating een zelfreinigend effect bij regen en is duurzaam water-, vet- en olie afstotend. Met sunsilk SNC heeft swela een zonweringdoek ontwikkeld dat menig ander product in de schaduw stelt. Het high-end-doek van licht en fijn polyester-filamentgaren overtuigt met uitermate lichtechte kleurstoffen, optimale kleurbriljantie en lichtintensiteit. Leer Meer
  Product Specificaties
  Merk: Swela
  Fabrieksgarantie : 5 jaar