Arezzo, Rapallo en Belluno lamellendak Verano

Verano lamellendak Rapallo, Arezzo en Belluno

Lamellendak van Verano een product van eigen bodem

De profielen van het Verano lamellendak

De profielen van het Verano Rapallo en Verano Arezzo lamellendak zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft namelijk het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast erg licht in gewicht waardoor het perect is voor de Verano lamellendaken. Bovendien beschikt aluminium ook nog over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is en een lange levensduur garandeert. Deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor het Verano lamellendak. Verano heeft het AluEco certificaat. De stichting AluEco bevordert duurzaamheid en ziet erop toe dat recycling van aluminium plaatsvindt tot hoogwaardige producten met een minimum aan milieubelasting.

 

offerte button

 

Veiligheid van het Verano lamellendak

Omdat veiligheid zowel in- als rondom het huis belangrijk is hebben de Verano lamellendaken de CE-markering CE NEN-EN 1991. Hiermee wordt aangetoond dat lamellendaken zelfs op de maximale afmetingen voldoen aan de Europese veiligheidseisen voor sneeuwbelasting en winddruk volgens CE NEN-EN 1991. Ook is er gedacht aan de Sneeuwbelasting en winddruk. Verano voorziet de lameldaken van maar liefst 5 jaar garantie omdat zij volledig achter de kwaliteit staan van de lameldaken, net als wij natuurlijk.

 

Ontspannen onder een Verano lamellendak

Met een Verano lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Het weer en de lichtinval zijn van invloed op de uren die jij in je tuin of op je terras doorbrengt.

 

Met een Verano lamellendak zorgen wij dat jij de controle weer in handen krijgt!

Een Verano lameldak is verkrijgbaar in elke gewenst RAL-kleur. Verano lameldaken hebben een natuurlijke ventilatie in open toestand en creëren een spatwaterdicht dak in gesloten toestand. Met de kantelbare lamellen van het Verano lamellendak speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van het Verano lameldak te veranderen. Wil je in het voorjaar zo veel mogelijk van de zonnestralen kunnen genieten? Schuif dan de lamellen van het Verano lamellendak geheel open! Door de strakke aluminium vormgeving van het Verano lameldak vormt het bovendien een echte blikvanger in de moderne tuin.

 

Extra mogelijkheden voor het Verano lamellendak

Om de spullen die onder het lameldak nog beter te beschermen is het mogelijk om de Verano lameldaken te voorzien van diverse extra opties waaronder de robuuste Verano ritsscreens of bijvoorbeeld de Verano glaswanden of Verano windschermen.

 

Verano heeft drie types lamellendaken;

Verano Arezzo lamellendak

Verano heeft een prachtig lamellendak, een degelijk constructie met strak design. Het Verano lamellendak wordt aangedreven met een geruisloze motor. Je creëert dus in een mum van een tijd een schaduwplek in jouw tuin met het Arezzo lameldak van Verano. De afwerking van het Verano lameldak is tot in het detail nauwkeurig . De constructie is in aluminium en het Verano lamellendak heeft een robuuste uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het Verano lameldak is er een ral-kleur naar keuze beschikbaar. De maximale breedte van het Verano Arezzo lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor het Verano arezzo lameldak is 6000 mm.  Vraag hier offerte aan

 

Verano Rapallo lamellendak

Het Verano Rapallo lamellendaken kun je niet alleen kantelen, je kunt ze eveneens verschuiven. Het Verano Rapallo lameldak is daarom een uitstekende geschikt voor het terras of de tuin, je kunt namelijk genieten van een de schaduw als er teveel zon is.Maar ook kiezen om heerlijk van de zon te genieten door de lamellen open te schuiven. Voor de kleur van het aluminium van het Verano lameldak is er een ral-kleur naar keuze beschikbaar. De maximale breedte van het Verano Rapallo lamellendak is 3000 mm. De maximale uitval van het Verano Rapollo lameldak is 5100 mm.  Vraag hier offerte aan

 

Verano Belluno vrijstaande overkapping met een glazen dak

De Verano Belluno is een elegante, vrijstaande overkapping met een glazen dak. De geïntegreerde zonwering van de Verano Belluno vrijstaande overkapping zorgt ervoor dat deze Verano overkapping compleet voorziet in uw wensen voor het buitenleven. Met uitzonderlijke design en enkele innovatie functionaliteiten heeft de Verano Belluno overkapping de prestigieuze Red Dot Award voor het design 2022 gewonnen. U kunt de Verano Belluno bekijken in de product video van Verano (Najaar 2022 leverbaar)

 

Voordelen van het Verano lamellendak

• Deze Verano lameldaken zijn volledig spatwaterdicht.

• Deze Verano lamellendaken is bestendig tegen wind en sneeuw.

• Het Verano lamellendak geproduceerd met geëxtrudeerde aluminium profielen.

• De afwatering gaat via de lamellen, gekoppelde goot en palen.

• Het licht zelf reguleren dankzij de lamellen van het Verano lameldak.

• Verano lameldaken zijn maatwerk.

• Vrijstaand of gevelmontage mogelijk bij de Verano lamellendaken.

• Verano Lameldaken zijn elektrisch bedienbaar met het somfy IO systeem.


Verano

 1. Arezzo lamellendak detail

  Arezzo lamellendak Verano - lamellenoverkapping

  € 7.950,00

  Het ultieme buitenleven onder het Arezzo Verano lamellendak

  Met deze robuuste Arezzo Verano lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij de perfecte plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie. Door de elektrisch kantelbare lamellen van deze Verano Arezzo terrasoverkapping wordt het een sfeervolle rusthoek in de tuin, In de zon of juist uit de zon, helemaal zoals je het zelf wenst.
   
  De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 4,50 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
  Montage : mogelijk
 2. Rapallo lamellendak terrasoverkapping Verano

  Rapallo lamellendak - lamellenoverkapping Verano

  € 8.351,00

  De Verano Rapallo lamellendak is volledig open te schuiven

  Het lamellenpakket van de Verano Rapallo lamellenoverkapping is volledig open te schuiven en tevens zijn de lamellen kantelbaar. De lamellen van het Rapallo lamellendak openen, en sluiten met een fluisterstille motor die ook de lamellen kan kantelen, hierdoor vormt het Rapallo lamellendak van Verano in gesloten positie een spatwaterdichte overkapping.

   

  De getoonde prijs is een vanaf prijs voor bouwtype 1 vrijstaand.  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max vanaf 3,00 gekoppeld
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
  Montage : mogelijk