Brustor B 250 XL outdoor living

Brustor B 250 XL

Brustor B 250 XL Outdoor Living

Dankzij de perfecte sluiting van de lamellen van de Brustor B 250 XL op de goten, biedt de Brustor B 250 XL terrasoverkapping een ideale bescherming tegen opspattend water en voorkomt het een koude luchtstroom tussen de lamellen en de goten. Op de goot zit er een rubber die voor perfecte sluiting zorgt tussen goot en lamellen.

- Design strakker dan ooit
- Perfect afgesloten
- Geen zichtbare schroeven
- Warmte van terrasverwarming blijft behouden onder de pergola

Brustor B 250 XL lamellen

 Kijk hier de film van de Brustor B 250 XL           

 

Optimaal beschermd onder de Brustor B250 XL

De Brustor B250 XL aluminium terrasoverkapping met lamellen van 21 cm breed is een spatwaterdichte variant op de Brustor B200 XL. Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is het de Brustor B 250 XL spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd. Daarnaast blijft ook de aangename stralingswarmte beter behouden.

Winddicht en aangenaam warm

Kies voor geïntegreerde Brustor ZIP screens en terrasverwarming ( beide optioneel ) om de Brustor 250 XL overkapping volledig windvrij te maken. De Brustor screens kunnen bovendien verdeeld worden met een deurpaal om zo een opening en snelle doorgang te creëren.

Strak design van de Brustor B 250 XL

Het design van de B250 XL is strakker dan ooit en kan perfect afgesloten worden. Creëer daarbovenop de juiste sfeer met dimbare verlichting zoals een ledstrip in de lamellen of spotjes in de structuur.

Brustor B 250 XL verlichting

Genieten van zon én schaduw

Dankzij de kantelbare lamellen geniet u van zon én schaduw. Controleer zelf de hoeveelheid licht, schaduw en ventilatie. De B250 XL is ongetwijfeld het hele jaar door jouw favoriete plekje in de tuin! Aangebouwd aan de woning fungeert een overkapping als verlengstuk van de woonruimte. En vrijstaand in de tuin bepaalt u de functie helemaal zelf.

Eenvoudige bediening van de Brustor B 250 XL

De Brustor terrasoverkappingen met RTS-sturing bedien je zeer eenvoudig via de smartphone of tablet en zelfs met een spraakassistent zoals Google Home of Amazon Alexa. De lamellen sluiten en de verlichting aan? Je hoeft het maar te zeggen! De B250 XL is ongetwijfeld het hele jaar door jouw favoriete plekje alleenstaand in de tuin of aangebouwd aan de woning op het terras.

eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

 
Vraag hier uw offerte aan voor een Brustor outdoorliving   Offerte button

 1. Brustor B 200 outdoor living

  Brustor B 250 XL outdoor living

  € 15.598,00

  De Brustor B250 XL terrasoverkapping , spatwaterdicht door perfecte sluiting van de lamellen op de goten De Brustor B250 XL aluminium terrasoverkapping met lamellen van 21 cm breed is een spatwaterdichte variant op de Brustor B200 XL. Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is de Brustor B 250 XL  spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Dak elementen: 160 / 210 mm lamellen XL
  Breedte: 1,81 x 3.50 of 1,81 x 4,50 XL
  Diepte : 2,68 x 7,00 of 2,59 x 5,95 XL
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, wit RAL 9016 structuur
  Montage : mogelijk