Brustor B 250 XL outdoor living

Schrijf de eerste review van dit product

€ 10.638,00

Snel overzicht

De Brustor B250 XL terrasoverkapping , spatwaterdicht door perfecte sluiting van de lamellen op de goten De Brustor B250 XL aluminium terrasoverkapping met lamellen van 21 cm breed is een spatwaterdichte variant op de Brustor B200 XL. Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is de Brustor B 250 XL  spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd


 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B250 XL outdoor living

Spatwaterdicht door perfecte sluiting van de lamellen op de goten

De Brustor B250 XL aluminium terrasoverkapping met lamellen van 21 cm breed is een spatwaterdichte variant op de Brustor B200 XL. Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen van de Brustor B250 XL op de goten is het dak spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd. Indien je kiest voor de optionele geïntegreerde Brustor ZIP screens en terrasverwarming, is de overkapping volledig windvrij en blijft de aangename stralingswarmte ook beter behouden. De Brustor screens kunnen bovendien verdeeld worden met een deurpaal om zo een opening en snelle doorgang voor de Brustor B 250 XL te creëren.

De Brustor 250 XL met een nog strakker design

Het design van de B250 XL is strakker dan ooit en kan perfect afgesloten worden. Creëer daarbovenop de juiste sfeer voor je Brustor B 250 XL met dimbare verlichting zoals een ledstrip in de lamellen of spotjes in de structuur. De Brustor terrasoverkappingen met RTS-sturing bedien je zeer eenvoudig via de smartphone of tablet en zelfs met een spraakassistent zoals Google Home of Amazon Alexa. De lamellen sluiten en de verlichting aan? Je hoeft het maar te zeggen! De Brustor B250 XL is ongetwijfeld het hele jaar door jouw favoriete plekje alleenstaand in de tuin of aangebouwd aan de woning op het terras.

 

De Brustor B 250 XL Outdoor living is een waterwerende bescherming

Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is het dak spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd.. Bij aanbouw lameldaken, pergola’s etc is de waterdichtheid van de strook tussen de muur en het product niet de verantwoordelijkheid van Brustor en of Markant Zonwering.

 

De Brustor B 250 XL Outdoor living zonregulerend: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco. 

 

Windresistente ZIP screens van Brustor

Als extra bescherming kan de B-250 XL Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Brustor B 250 XL is eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je de Brustor B 250 XL outdoor living, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

De B-250 XL Outdoor Living wordt standaard geleverd in RAL 7016 structuur-RAL 7039 structuur(enkel frame)-RAL 9016 structuur. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Kijk hier voor de folder van de Brustor B 200 outdoor living.

 

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar

De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het toppunt van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.
De lamellendaken  van Brustor bezitten niet de garantie van volledige waterdichtheid. Bij aanbouw lameldaken, pergola’s etc is de waterdichtheid van de strook tussen de muur en het product niet de verantwoordelijkheid van Brustor en of Markant Zonwering.

Specificaties

Dak elementen 160 / 210 mm lamellen XL
Breedte 1,81 x 3.50 of 1,81 x 4,50 XL
Diepte 2,68 x 7,00 of 2,59 x 5,95 XL
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, wit RAL 9016 structuur
Merk Brustor zonwering
Geschatte levertijd in overleg
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer