Brustor B 300 outdoor living

B300 Brustor buitenleven

Genieten in alle omstandigheden met de Brustor B 300

De Brustor Outdoor Living B-300 combineert een waterdicht en zonwerend vouwdak met een strakke aluminium constructie. Dat resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen aangenaam zitten is.

De optionele ZIP screens voor de Brustor B 300, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen een windresistente beschutting tegen zon, wind en regen. Het PVC vouwdak van de Brustor B 300 kan tijdens de warme dagen gedeeltelijk of volledig worden geopend.

 

 voorbeeld foto camera 

Kijk hier de film van de Brustor B 300          Kijk hier voor de folder van de Brustor B 300

 

Brustor B 300 een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt het Brustor B 300 vouwdak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

 

Brustor B 300 Zonregulerend vouwdak: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kan het vouwdak geregeld worden. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

 

Windresistente Brustor ZIP screens

Als extra bescherming kan de Brustor B-300 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Transparante vensters voor de Brustor Zip screens

De Brustor ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters van Brustor beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,21m hoog.

 

Brustor B 300 Vrijstaand of aangebouwd

De Brustor B-300 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

 

Brustor B 300 particulier en professioneel gebruik

Met afmetingen die per module kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de Brustor B-300 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping. Bovendien kunnen meerdere modules van de Brustor B 300 gekoppeld worden voor nog grotere afmetingen.

 

Brustor B 300 heeft 2 standaard kleuren

De Brustor  B-300 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Bovendien kan het frame van de Brustor B 300 en het vouwdak in een afzonderlijk kleur geleverd worden.

Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

 

Brustor B 300 eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je het vouwdak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

 

 
Vraag hier uw offerte aan voor een Brustor outdoorliving   Offerte button