Brustor B 400 outdoor living

Brustor B 400 outdoor living

Brustor B 400 Outdoor Living pergola's 

Helaas is de Brustor B 400 per 1 januari 2016 uit de collectie. De Brustor  Outdoor Living B 400 creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is. Het Brustor B 400 Topscreen dak kan volledig geopend worden om van een exclusief vakantiegevoel te genieten.

De Brustor outdoor Living B 400 sluit mooi aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie.

 

    foto offerte voorbeeld

 

voorbeeld camera 

Kijk hier de film van de Brustor B 400             Kijk hier voor de folder van de Brustor B 400 

 

Brustor B 400 een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt deBrustor B 400 een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten van de Brustor B 400 zorgen voor een perfecte afwatering.

 

Zonregulerende Brustor Topscreens: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening openen de Brustor Topscreens van de B 400 en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.  Als extra bescherming kan de Brustor B-400 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Transparante vensters bij de zip screens van Brustor

De Brustor ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

 

Brustor B 400 Vrijstaand of aangebouwd

De Brustor B-400 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

 

Brustor B 400 particulier en professioneel gebruik

Met afmetingen die kunnen variëren tot 3,5m breed en 5m lang is de Brustor B-400 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.

 

Brustor B 400 leverbaar in 2 standaard kleuren

De Brustor B-400 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

 

Brustor B 400 eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je het Topscreen dak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.