Brustor B 600 outdoor living

B600 Brustor buitenleven

Brustor B 600 lamellendak

Brustor B600 terras overkapping met speciale S vorm lamellen

De Brustor B 600 is een terrasoverkapping met draaiende lamellen die ook ingeschoven kunnen worden. De speciale S-vorm van de lamellen van het Brustor B 600 terras lamellendak  kunnen na kantelen ingeschoven worden. Een restdak van maar 13%. Dit prachtige Brustor B 600 terras lamellendak opent vrij geluidloos, zeer soepel en snel en dit met een simpele druk op de afstandsbediening. Als de Brustor B 600 terrasoverkapping geopend is kun je vollop genieten van de zon en van een optimale lichtinval voor achterliggende woonruimtes in het tussenseizoen. Deze Brustor B 600 terrasoverkapping kunt u bezichtigen in onze showroom
 

video Brustor B600 lamellendak

 

 

Vraag hier uw offerte aan voor een Brustor B600 outdoorliving   Offerte button

 

Brustor B600 terras overkapping oogt lichter en eleganter

Als de lamellen van het Brustor B 600 lamellendak gesloten zijn functioneert deze zonwering net zoals zijn voorgangers. De lamellen kunnen om hun as roteren en zo perfect de zoninval of schaduw reguleren. Beide functies van de Brustor B600 , roteren en openschuiven, staan volledig los van elkaar.  De uitvoering van deze Brustor B600 outdoor living oogt lichter en eleganter door de sierlijke lamellen. Het spelen met de indirecte ledverlichting in de goten die weerkaatst tegen het  golvende plafond creeert een mooi lichtspel. Deze unieke sfeerverlichting geeft nog meer sfeer onder de Brustor B600, zeker wanneer diverse zachte RGB kleuren elkaar afwisselen. Voor meer licht onder de Brustor B600 terrasokapping kunnen extra LED strips naadloos opgehangen worden aan de goten met een nieuw ontworpen clipsysteem. Het Brustor B 600 lamellendak is ideaal voor lange zomeravonden.

 

Brustor B 600 terras overkapping zonder ingebouwde screens

Bij het ontwerp van de Brustor B600 outdoor living is gekozen om het zo elegant mogelijk te maken. Hierdoor is het niet mogelijk om igebouwde screens te gebruiken bij de Brustor B 600 outdoor living. Echter is natuurlijk mogelijk om opbouwscreens zoals de B-1200 zip te monteren. Op deze manier kan als de avond valt en het wat kouder wordt, de koude wind onder de Brustor B600 tegen te houden. De optionele warmtelamp zorgt dan toch voor een aangename plek door de aangename stralingswarmte.

 

Brustor B 600 terras overkapping  waterafvoer

De waterafvoer van de vier gekoppeld goten voeren het regenwater naar de palen aan de zijkant van de Brustor B 600 outdoor living. Deze waterafvoer van de Brustor B600 terrasoverkapping is een zeer mooi afgewerkte afwatering omdat het regenwater bijna ongezien afgevoerd wordt. 

 

Brustor B 600 terras overkapping  specificaties

Roterende lamellen + schuifdak
Maximale afmetingen van 1 module: 6 x 4m = 27 lamellen
4 aansluiten goten in de dakconstructie
Waterafvoer via de polen
Jaloezie rotatie tot 130 °
Wanneer volledig open, neemt het dakoppervlak slechts 13% ruimte in, waardoor er bijna geen verlies is in lichtinval
Snelheid om het dak te openen: 1 meter / 10 sec
Onzichtbare, stille motor

 

Brustor B 600 terras overkapping opties

Temperatuursensor
Afstandsbediening
Indirect RGB of witte LED-verlichting in de structuur | directe RGB of witte LED-verlichting op de goten | LED-spots (alleen mogelijk op de L-zijde)
Standaard kleuren: R7016 structuur en R9016 structuur (andere RAL-kleuren mogelijk)
Maximale oppervlakte 24m2 (6m x 4m)