Brustor B 720 outdoor living

Brustor B 720

Brustor B 720 outdoor living concept

Een combinatie tussen een lamellen dak en glasplaten is de nieuwe aanwinst in het outdoor living pakket van Brustor. Het prachtige nieuwe concept van Brustor is de B720 terrasoverkapping. Het idee voor de Brustor B720  outdoorliving  is ontstaan doordat het team van Brustor verder nadacht over de uitdagingen en de mogelijkheden die de terrasoverkappingen met zich meebrengen. Belangrijk is natuurlijk om meubels droog te houden en de lichtinval in de woning te optimaliseren, hierdoor kwam het idee voor een terrasoverkapping met een tweevoudig dak. De Brustor B 720 outdoor living, het tweedelig dak, bestaat uit  een gedeelte als lamellendak met XL lamellen. Het vaste dakdeel van de Brustor B 720 terrasoverkapping heeft twee keuzes. Voor het vaste dakdeel kan er de keuze gemaakt worden tussen kunsstof panelen of glas panelen. Bekijk onderstaande product video.

 

Brustor B 720 terrasoverkapping youtube movie 

 

De Brustor B720 komt in de loop van 2022 op de markt

 

Brustor B 250 XL lamellen

       

Veel mogelijkheden met het vaste dak van de Brustor B 720

Het vaste dak van de Brustor B720 zorgt voor een optimale lichtinval in de woning en het creëert de mogelijkheid om de meubels droog te houden. Met het vaste dak van glas of kunststof heb je veel extra gebruiksopties. De combinatie tussen een veranda en een lamellendak. Het vaste gedeelte van de Brustor B720 kan gebruikt worden als overkapping voor de jacuzzi of om een tuinberging.

Winddicht en aangenaam warm

Kies voor geïntegreerde Brustor ZIP screens en terrasverwarming ( beide optioneel ) om de Brustor B 720 overkapping volledig windvrij te maken. De Brustor screens kunnen bovendien verdeeld worden met een deurpaal om zo een opening en snelle doorgang te creëren.

Bediening van de Brustor B 720

De XL lamellen van de B 720 outdoor living van Brustor kunnen perfect afgesloten worden. De Brustor terrasoverkappingen met RTS-sturing bedien je zeer eenvoudig via de smartphone of tablet en zelfs met een spraak assistent zoals Google Home of Amazon Alexa. De XL lamellen  van de Brustor B720 sluiten en de verlichting aan? Je hoeft het maar te zeggen! De Brustor B 720 terrasoverkapping is ongetwijfeld het hele jaar door jouw favoriete plekje alleenstaand in de tuin.

Voorbeeld van verlichting in de lamllen van een Brustor lamellendak

Brustor B 250 XL verlichting