Lamellendak | lamellen overkapping

Lamellendak | lamellen overkapping

lamellendak | lamellenoverkapping

Een lamellendak is een overkapping  met kantelbare lamellen

Een lamellendak wordt elektrisch aangedreven door een stille motor. Zo maak je geruisloos en snel een schaduwplek in jouw tuin met een lamellendak door het kantelen van de lamellen van het lamellendak. De aluminium constructie van het lamellendak heeft een kwalitatieve uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het lamellendak zijn er diverse ralkleuren en structuren beschikbaar. De maximale breedte van een lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor een lamellendak is 6000 mm.

 
 Vraag hier de prijs offerte aan voor een lamellendakofferte button

 

De profielen van het lamellendak

De profielen van het lamellendak zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit aluminium. Aluminium is namelijk lichtgewicht maar ook sterk en solide waardoor het perect is voor de lamellendaken. Aluminium is zo goed als onderhoudsvrij is heeft een lange levensduur. Al deze zaken samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor het lamellendak.

 

Ontspannen onder het lamellendak

Met een robuust lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij lekker kunt ontspannen en kunt samenzijn met vrienden en familie. Met de elektrisch kantelbare lamellen van de terrasoverkappeing heb je een sfeervolle rusthoek. In de zon of juist uit de zon, helemaal zoals je het zelf wenst.

 

Standen van het lamellendak

Lameldaken ventileren in open toestand en creëren een spatwaterdichte terrasoverkapping in gesloten toestand. Met de kantelbare lamellen van het lamellendak speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van het lameldak te veranderen.

 

Extra mogelijkheden voor het lamellendak

Om de spullen die onder het lameldak nog beter te beschermen is het mogelijk om de lameldaken te voorzien van diverse extra opties waaronder de robuuste  ritsscreens of bijvoorbeeld de glaswanden of windschermen.

 

 

Voordelen van een lamellendak

• Lameldaken zijn volledig spatwaterdicht

• Lameldaken zijn elektrisch bedienbaar

• Vrijstaand of gevelmontage mogelijk bij de lamellendaken

• Lamellendaken  zijn bestendig tegen wind en sneeuw

• Het licht zelf reguleren dankzij de lamellen van het lameldak

• Lamellendak worden geproduceerd met geëxtrudeerde aluminium profielen

• Afwatering gaat via de lamellen, goten en de palen

 1. Lamellendak MKline

  Lamellendak - lamellenoverkapping

  € 7.995,00

  Het prachtige MKline lamellendak

  Het Mkline lamellendak is elektrisch aangedreven door een stille motor. Zo maak je geruisloos en snel een schaduwplek in jouw tuin met het Mkline lamellendak. De aluminium constructie van het Mkline lamellendak heeft een kwalitatieve uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het Mkline lamellendak zijn er diverse ralkleuren en structuren beschikbaar. De maximale breedte van het Mkline lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor het Mkline lamellendak is 6000 mm.
   
  De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 4,50 max
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte
 2. Mkline lamellendak

  Lamellendak - lamellenoverkapping met schuivende lamellen

  € 8.250,00

  Het MKline lamellendak wat je helemaal open kunt schuiven

  De lamellen van het MKline lamellendak, lamllenoverkapping zijn kantelbaar en volledig open te schuiven. De bediening van het MKline lamellendag gaat met een stille motor waarmee je de lamellen kunt kantelen en openen en sluiten. Als de lamellen van het MKline lamellendak zijn gesloten ontstaat er een spatwaterdichte terrasoverkapping.

  De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: elektrisch
  Montage zonwering: standaard
  Windklasse: Nee
  Breedte: 6,00 max vanaf 3,00 gekoppeld
  Standaard kleuren: antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte