Schuttingen aluminium

Schuttingen aluminium

Schutting aluminium Martinique Verano

De Verano Martinique aluminium schuttingen zijn licht in gewicht, hebben een mooi strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide, en hebben een lange levensduur. De aluminium planken van de Verano Martinique aluminium schuttingen combineren erg mooi met diverse materialen zoals bijvoorbeeld glas, houtdecoratie en aluminium planken in een andere kleuren.

 

Offerte button

 

Mogelijkheden van de Verano Martinique schutting

De Verano aluminium schutting Martinique biedt u dan ook eindeloze variatiemogelijkheden om het tuinscherm samen te stellen dat voldoet aan uw smaak en wensen. Naast aluminium schuttingen zijn ook aluminium poorten en balustrades verkrijgbaar. Uniek zijn de kantelbare lamellen van de aluminium schuttingen van Verano. Deze zijn ideaal als u het ene moment meer waarde hecht aan uw privacy en het andere moment van het uitzicht wilt genieten.

 

Eigenschappen van de Verano Martinique schutting

De aluminium schuttingen, poorten en balustrades van Verano zijn standaard voorzien van donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur van deze structuurlak is het aluminium van de schutting waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. De tuinschermen / schuttingen zijn in drie hoogten verkrijgbaar. De verdeling in de breedte is maatwerk. Tussen de boven- en onderplanken van donkergrijze structuurlak zijn de volgende vullingen mogelijk:


• Schutting Martinique met aluminium plankenscherm in kleur of houtdeco
• Schutting Martinique met lamellen
• Schutting Martinique met helder glas
• Schutting Martinique met mat glas
• Schutting Martinique met volkern
• Schutting Martinique met geperforeerde plaat