Verano windschermen

Verano windschermen

Windschermen van Verano

Met het glazen windscherm van Verano® laat u de zon door en houdt u de wind tegen, dit zorgt voor extra comfort op uw terras. We weten allemaal dat het in Nederland flink kan waaien en dan is een Verano windscherm zeker geen overbodige luxe en een goede investering. Het voordeel is dat de temperatuur achter een windscherm van Verano aangenamer voelt je dus langer en vaker buiten kunt zitten.

  

Offerte button

 

Twee varianten windschermen van Verano

Verano® heeft twee prachtige varianten in deze glazen windschermen:

De veelzijdige Verano Biarritz windschermen en de in- en uitschuifbare Verano windschermen Lüderitz. Beide Verano windschermen worden voor u nauwkeurig op maat gemaakt. Het maatwerk van de Verano windschermen is tot op de millimeter nauwkeurig. Er is ook de keuze uit de zeer gunstig geprijsde standaard maten van het Verano Biarritz windscherm.

Er is keuze uit 99 prachtige volkern kleuren voor de Verano windschermen. Van fris zeegroen tot natuurlijk teak, er is altijd een kleur die bij uw stijl past.

Verano Biarritz windscherm details

- Helder glas

- 5 mm gehard

- Glas gelijk verdeeld

- Inclusief RVS afdekkapje

- Type 1 delig - 2 delig - 2 delig zonder bovenprofiel en 3 delig

- Technisch zilver of Antraciet structuurlak

Bij het type zonder bovenprofiel is het advies om 6 mm gehard glas(meerprijs) toe te passen.

 

Maak uw eigen Verano windscherm

Natuurlijk hoeft u het Verano windscherm niet zelf te maken; dat doen ze graag voor u bij Verano. Maar u kunt wel helemaal zelf bepalen hoe het Verano windscherm eruit komt te zien. Zo zijn er velen soorten glas (gehard, gelaagd en gekleurd) en kunt u de kleur van het frame van het Verano windscherm zelf kiezen. Bovendien kunt u bij de Verano Biarritz kiezen uit vele montagevormen (in de grond, op de grond, op wieltjes) en heeft de Verano Lüderitz meerdere vormen van bediening (elektrisch of handmatig).


 1. Windscherm Verano Biarritz 3 delen

  Verano Biarritz windscherm

  € 350,00

  Het glazen Biarritz windscherm van Verano houdt de wind tegen en laat de zon door en verhoogt op deze manier het comfort op uw terras. Dat het in Nederland flink kan waaien is alom bekend en dus is een Biarritz windscherm van Verano een goede investering.

   

  Op het moment is het niet mogelijk zelf u product samen te stellen. De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 1000 - 3000
  Montage : mogelijk