Windschermen

Windschermen

Windschermen van Verano

Met een glazen windscherm van Verano® laat u de zon door en houdt u de wind tegen. In Nederland kan het flink waaien en dan is een windscherm van Verano geen overbodige luxe Doordat de temperatuur achter een windscherm van Verano aangenamer voelt, kunt u langer en vaker buiten zitten.

  

Offerte button

 

Twee varianten windschermen van Verano

Verano® heeft twee unieke varianten van het glazen windscherm:

de veelzijdige Biarritz windschermen en de in- en uitschuifbare windschermen Lüderitz. Beide windschermen worden voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Maar u kunt ook kiezen voor de zeer gunstig geprijsde standaard maten van het Biarritz windscherm.

U kunt kiezen uit 99 prachtige volkern kleuren. Van fris zeegroen tot natuurlijk teak, er is altijd een kleur die bij uw stijl past.

 

Maak uw eigen windscherm

Natuurlijk hoeft u het windscherm niet zelf te maken; dat doen wij graag voor u. Maar u kunt wel helemaal zelf bepalen hoe het windscherm eruit komt te zien. Zo zijn er velen soorten glas (gehard, gelaagd en gekleurd) en kunt u de kleur van het frame zelf kiezen. Bovendien kunt u bij de Biarritz kiezen uit vele montagevormen (in de grond, op de grond, op wieltjes) en heeft de Lüderitz meerdere vormen van bediening (elektrisch of handmatig).